Bile baring terlentang sakit pingang kiri kanan

Ada yg sme x 2 3 harini xbole nk bring terlntng wkaupon kjp asik bring mngiring kiri kanan je

6 Balas

Sy pula baring terlentang rasa susah nafas pinggang berat sgt, mengiring ke kiri sakit badan kiri pula, mengiring ke kanan susah nafas, tpksa tidur duduk 😪😪 34 weeks

Sama la kita,bila terlentang dh xboleh pusing kirikanan rasa mcm nk lumpuh pingang ke bawah dh..😅

tapi saya pulak terbalik. tidur terlentang lagi selesa dari mengiring 😂

12mo ago

sma lar sis, bby sy.. klau tido mngiring mmg dy aktif sokmo😅 klau trlentang snyap jer .. snng mmy nk tido.. tp skejap jer sbb sakit pnggang

saya langsung xboleh senang nak baring balik balik tukar posisi hehehe..

I yee normal awk sbb perut makin membesar

Seelok nya mmg kena tdo mengiring ..