EDD

Mummy2 smua spa sma due dgn sy .. due sy 27/4 nii .. tp still xda tnda2 lg .. 2hri lpas g klinik , nurse ckp klu 27hb ni x bersalin jgak , kna p spital .. bwak bju siap2 , tkot kna admit ward .. mumy2 smua tau x mcm mn nk bg brslin sbelum smpi due .. sbb sy tkot bersalin paksa .. sy xnk msuk ubat , belon , dsb .... sy doakan mumy2 smua dimudahkan urusan ..

1 Balas

Hi Assalamualaikum mummy. Harap baby dgan mummy dalam keadaan sihat walafiat hendaknya. Amin

3y ago

Alhamdulillah sis .. tq sis .. maaf , bru nmpk komen sis .. 🤗🤗