Tanda bersalin

Sya due date 19/3 ni..tp tnda2 bersalin x da lgi..18/3 ni kna admit..klau x da tnda2 bersalin kna blik kew atau trus msuk hospital tnggu tnda2 bersalin je..ni kndungan yg prtama..klau bleh biar kluar time due date..#ingintahu #firstbaby

1 Balas

Biasa kalau 18/3 ni kena tahan wad. Takleh balik dah. Doc akan proceed induce. Mcm sy dulu anak pertama induce

3y ago

Tq sis..sya dah slamat brsalin 18/3 tp sya kna emergency ceazer sbb baby dah mkn najis kat dlam..sminggu jgak la kna pntau than kat wad..skrang dah ok dah..mkin debab brat 5.6kg nk msuk 3 blan dah..