6 bulan updates.

Hi mummy2. Just share perangai sy yg sy rasa pelik tp puas bila buat. Penat2 buat kerja rumah. Landing je depan kipas kat bilik. Benda first sy buat tarik baju bebaskan perut? panas sgt pulak kawasan baby bump.. kalau dduk rumah sndiri ade sy pakai bikini je. Ni rumah family. Kjap2 masuk bilik. Tmpat lain bpeluh ok lagi. Baby bump peluh je kompem lari cecepat cari kipas. Rimasss.. Alhamdulillah da 6bulan cepat sgt3 masa. Skrg sy da boleh bedal makan smua. Termasuk ikan. Sebelum kemain xde selera lagi bila nampak ikan? xsntuh ikan sepanjang 5bulan. Sebabkan lagi sebulan nak masuk 7 bulan masa utk prepare brg2 baby. Sy ade survey2 shoppee. Tp yg bestnyee sy xde minat langsung utk beli ape2 kaitan dgn baby perempuan. Naluri sy kuat cakap dlm perut baby boy. Walaupun da dua kali scan doc ckap girl. So takpelah tgguh lah lagi beli brg2 baby. Baju newborn anak2 first smua sy da sedekah. Xde satu pun baju baby girl dgn sy. So jom lah sama2 surprise?? Oh yea utk mknn. Sy lebih suka cheese. Ape2 post yg ade nampak cheese kompen buat sy terliur. Selain tu bubur yg dipenuhi lobak masin.. yaaa ampunn yummyhhh!. Dan juga ikan masin bulus ayam tu kalau dpt lauk tu.mmg bertambah nasi.

1 Balas

Semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Aamiin 🤲🏻😉 Untuk rasa panas tu, memang normal sis. Saya masa pregnant sebelum ni pun macam tu jugak 🤭😂