breast feeding ketika hamil

Hi mummy2 semua..sy br sahaja disahkan hamil 5w dan sy masih menyusukan ank sy yg berusia 16bulan..boleh x mummy2 yg ade pengalaman mcm situasi sy share pengalaman tersebut berkenaan tenaga mummy,pemakanan dan sebagainya. Saya memang dah niat nak menyusukan anak sehingga umur 24bln? tq

3 Balas

Mkn mkanan yg boleh menambahkan susu

4y ago

Ok sis..sy br beli kurma merah ngn longan kering td.. Persediaan nk start ganti puasa nextweek..harap susu dan tenaga sy maintain je ketika berpuasa😊