Baby mengeras

Salam . nak tnye mummy2 dlm group ni , kandungn sy berusia 6 bln . Normal ke bby mngeras dkt atas ari2 , lps tu bla kte gosok2 dye akn bransur lembut . Tp tak keraplah . Normal ke mcm tu ye ? ade x yg mcm sy ?hrp mummy2 boleh share pengalaman . trima kseh 😍 #bantusharing #seriusnanya #1stimemom #jangandibully

2 Balas

Selalu rasa. Kadang dia keras sampai tak boleh nk tunduk. Mungkin kedudukan dia berubah. Then lepas usap2 sambil pujuk, baru lembut balik.

normal... tak selesa dibuatnya