Mandi malam

Hi mummy2 semua. Saya nak bertanya disini. Betul ke orang pregnant tak elok mandi malam? Masalahnya malam2 lah badan selalu panas berpeluh-peluh. Ada tak yang sama macam saya?

11 Balas

Normal badan terasa panas dan berpeluh masa tengah mengandung. saya pun mandi malam sis. tak tahan berpeluh². nak tdor pun tak selesa. walau hujan lebat,tapi tdor tak berselimut. sbb tak rasa sejuk pun. suami saya plak,suka selimutkan saya. bila saya tersadar je, badan dah berpeluh²,saya buang selimut ke bawah. nanti dia selimutkan lagi..alahai en suami..risau isteri dia sejuk. tapi kita tak rasa sejuk pun..tibe² kulit jadi tebal time mengandung ni 🤣🤣