stretchmark

Mummy2 semua bila tahu ada strechmark ni mummy semua buat apa ? Cari cara hilangkannya atau tunggu lepas bersalin nanti bru cari cara hilangkan? Sy hamil 7bulan ni baru perasan ada , tu pon anak sedara bgtahu ,kalau tak memang tak tahu kesudah lah sebab tak nampak hahah tengok cermin bru nampak .

3 Balas

Masa kandungan 3bln, sy dah start pakai ne sis.. Skg dah masuk 7bln, so far tk de strech mark.. 😀

4y ago

Heheh yeke . Nti blh try. Sbb sy mse 7bulan baru perasan ade strechmark 😂😂

Sy pakai bio oil bila start ada baby bump. So far alhamdulillah mmg tak ada stretch mark.

Dari Skrng sapu losyen klau tnggu lpas bslin mkn masa nk hilang atau pn x hilang