Scan Tak Nampak

Mummy2 selalu scan bp weeks baru nampak baby? Paling lambat minggu ke berapa normal tak nampak baby??

15 Balas

3bulan or 12week x nmpk lg baby x normal... Kalau period x teratur maybe kcik lg... Sebb sya 2kli kntung kosong.. 8w kosong & x membesar, gugur sendiri.....stu lg 10w tp scan baru 6w.. Membesar kantung smpai 8w jugak... Terus d & c. Kandungan x menjadi...

Haritu masa 10w lebih sy scan. Terkejut sy doc tunjuk kaki n tgn baby. Tegak je dia ke atas. Masa doc snap pandai pulak dia turunkan tgn

Alhamdulillah 5w da nmpk heartbeat .. keh nye asyik kene scan 3ari .. scan ikot miss v ngn perut sbb ad appendik.. 3ari warded ..

Hari tu saya scan 10 weeks dah nampak bentuk baby.. nampak la dia gerak2 dalam rahim ☺☺

sy ank sulung 8 weeks dah npak heartbeat.. ank yg ke dua nim 7 weeks dah nmpak heartbeat

Sy dulu 8w x nmpk...scan ikut bwh pun x nmpk. 10w br nmpk heartbeat. So happy

Saye 3bulan dh nmpak hnis..tpi dokter tak pasti baby lelaki tau baby perempuan

Bergantung sis.. Ada awal ada yg lambat. Mcm saya lambat sikit.

Sy dh anak 3,masa pregnant dlu smua scan xnmpk..😂😅

4y ago

normal ke klau scan x nmpak baby? heartbeat dy ada x klau scan x nmpak?

Biasanya 8w ke atas dah boleh nampak