12 weeks tapi scan tak nampak apa apa

Assalamualaikum..nak tanya. Momies2 selalu buat scan masa kandungam berapa weeks ya. Saya ikotkan dah 12weeks. Tapi pegi scan tak nampak kantung. Normal ke. Slalu 12weeks msty dah nampak kan🥲🥲🥲🥲scan perut tak nampak. Scan bawah pon tak nampak🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭 ##seriusnanya #firstmom #pleasehelp

3 Balas

try g klnik lain plk..mcm sy dlu smpai 9w g scan dkt klnik yg ptma x npk apa pstu try g klnik lain bru npk jnin n heartbeat rpanya ectopik

4mo ago

klinik pertama scan atas bwh xnmpj apa2. pastu esok tu p klinik lain..dia ckp mcm nak nmpk kntung tpi mcm xjdi😰😭

Sebelum ni pernah scan tak ? Period teratur tak sebelum dapat tahu preggy ?

4mo ago

tak..bru pegi scan.period ok je setiap bulan🥲🥲

Sama macam sy 8weeks scan tk nmpk apa 😭

4mo ago

😭😭😭😭