Meh la cerita pengalaman masing2

Hi mummy² sekalian, ada tak kat sini suri rumah tangga ? Boleh share tak pengalaman² jadi suri rumah ni,apa tnggapan org sekeliling ngn suri rumah ni.

2 Balas

jadi suri rumah yg penting kena happy sis..ada masa rasa burn out sbb duk umah je kan..layan anak2..penting curi2 me time sekejap untuk healing..tanggapan org bese la..dia surirumah je..senang la duk rumah je..x keje..hellooo ingat keje rumah ni ada bibik tlg buat kan kee 🤣

Sya tak bergaul rapat dengan jiran2. X ambil port apa2 pun. Just fokus dgn suami dan anak, dan xlama lg akan bersalin anak ke2. Sya suka deco rumah, bersihkan rumah. 2 benda ni rasanya sya dah jd ketagih hehe. Itu salah satu cara sya happy kan diri.