chinese gender predictor

mummy2 pernah ke predict jantina ikut kalendar lunar? sama ke dgn jantina sebenar anak? https://www.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-gender-predictor.php boleh klik link ni utk cuba kira umur dan bulan mengandung.? kalau ikut kelendar ni anak first sy betul girl. anak kedua predict boy. tp sy scan mcm girl. tp xtau lah kan.. belum repeat scan. last scan sy buat agak awal. hanya utk suka2. apepun smua nya ketentuan Allah.

2 Balas

betul.. tiga2 sama dgn prediction.. btw, anak ketiga dirancang ikut chinese gender predictor.

4y ago

wauu menjadi. tahniahh.. sy yg first betul. tp ank kedua x betul walaupun yg kedua follow kalendar ni. hee.. maybe pasni kene try cuba jaga pemakanan suami pulak.

Klu sy, x blh ikut kalender ni.. Sbb smua nya x btul.. 😂

4y ago

sama! hee ank first je kebetulan betul. yg kedua x.