Gender baby

Hi! Nak tanya mommy atau bakal mommy pernah try “chinese gender predictor” tak? Sama atau tak gender sebenar dengan predictor? p/s: this is just for fun 😂 paling tepat kena scan untuk tahu jantina baby Boleh try kat sini: https://www.whattoexpect.com/pregnancy/preparing-for-baby/chinese-gender-predictor-chart/

5 Balas

Saya predict girl, scan pun memang girl. Kebetulan agaknya ya 😅

sy punye girl , tp x caye sbb mase tu dh scan boy tp keluar mmg boy😂

2y ago

Yeke 😂 saya predictor ni girl tapi scan belum confirm boy atau girl. Tu lah benda ni check for fun je kan hehe

just for fun yah, its a boy, detail scan pon sama boy 🥰🥰

sya ada try .. predict boy , harini 29w doc scan kata boy😅

sy Girl , scan pon mmg Girl 😍😍

2y ago

sama sye pon memang details scan dah nmpk girl. Ni pon girl 🤭