Sembelit

Hi mummy2 n bakal mummy smue... Sy Pregnant almost 2 month... Mmg x de selere mkn skrg.. Nasi lame x sentuh... Yg sentuh buah2 dgn mee n megi je yg boleh telan.. Prob skrg ni... Lme x buang... 5 6 hari baru mmbuang... Tu pon sikit je... Da mkn pisang smue tp x Jalan... Normal Ke klo time pregnant ni kne sembelit? ?

1 Balas

Mmg normal sis. Cuba banyak kan sayur. Saya dulu minum banyak susu nak elak sembelit