PP Type 3

mummy2 kat sini ad tak yg pernah lalui uri bawah tahap 3 , 28minggu . kena tahan ward berapa lama ya ?

1 Balas

Sis kena warded ke? Sama la dengan saya. 28w . Selasa ni appointment dengan specialist. Kalau uri still kat bawah, diorang nak tahan sampai bersalin. Sebab saya ada bleeding.huhu

5y ago

Saya pun haritu warded 2 minggu .mintak balik dulu. Then tunggu next scan . Kalau still dekat bawah warded la sampai bersalin. Huhu.