PP type 3

nak tanya mommy2 semua..ada x pengalaman uri bawah atau pp type 3? ada x yg last sekali pregnancy boleh bersalin normal ?

3 Balas

sy dlu pp type 3. mmg duk hosp 6week earlier dr date czer. batch sy kat wad tu batch pling ramai pp. ade yg type 2, 3, 4. sy type 3. turun jd type 2 tp naik balik jd type 3. ade jugak kakak yg type 4 lari xnak duk hosp. berjaya jd type 1 bila next checkup dia. so doktor bg dia balik sbb bleh normal. slain nya kami end up czer jugak. type xberubah.

11mo ago

Ade tips tk naikkan uri ? Type 3

sis dah brp kali czer?

5y ago

eh eh sy slh bace. haha

✋🏻