Pp type 3 - 33week

Hai ibu², saya dah 33w uri masih dibawah,pp type 3. Pernah bleeding teruk masa 22w haritu. Alhamdulillah,lepas tu tak pernah bleeding dah. Ada tak ibu2 yang ada pengalaman pp type 3/4,uri boleh naik ke atas ke? Boleh kongsi pengalaman 🥹

Pp type 3 - 33week
4 Balas

saya! pp type 3 masa 32 week lepastu tak bleeding dah. sy check up pakar 2 kali alhamdulillah uri naik boleh bersalin normal. ni sy dah 39 week tunggu tanda nak bersalin je. tp baby masih selesa dlm perut 😂

5mo ago

alhamdulillah . awak ada apa² tips x? ☺️

Saya pp type 4..bedrest kat hspital dkat 2 bulan jugak la.. Pastu bleeding bnyak.. Trus emergency czer 34w..

sy type 3 jugak tp x Ada bleeding n Masih blh keje tp kena berhati2 jugak 1/2 nie g pakar risau kena duk wad je🥴

5mo ago

sekarang awak dah brp minggu? semoga Allah permudahkan semua urusan kita🥹

mcm sy pp type 3 bersalin 34week

5mo ago

awk pernah bleeding x sepanjang pregnant?