Minum Air Gula🤮

Hi mummy² ... Cuba kongsikan pengalaman pahit waktu minum air gula ... Ada yg sama mcm saya tak . 2kali hamil minum air gula mesti muntah 😅 .. ni hamil kali ke 3 .. seram betul kalau nak kena hadap air gula nanti ..

24 Balas

sy first time minum masa week 13 sbb BMI tak normal, masa minum tu habiskan secepat mungkin... balik rumah, buang tudung on AC tido je sampai la g klinik ambik darah balik... lps tu baru muntah sbb baru layan pening tu 😹

2y ago

dlm kereta pun boleh, tak pun tempat yg pengudaraan yg cun... aslkan rasa selesa