Bengkak susu

Hi.. mummy2 boleh tak share kalau kene bengkak susu cner? Sebab masa lepas bersalin.. baby nak direct feed..lepas baby kene tahan wad sebab kuning.. dia minum botol susu formula.. sebab ingat takde susu badan..dah try pam n massage..tak keluar.. tiba2 hari ke 4 ..breast bengkak sangat.. terus rasa sakit.. macam mana eh.. dah marmet.. tapi keluar sikit sgt

4 Balas

Awak cuba tengok video ni. Saya pun haritu bengkak https://www.instagram.com/reel/CvMG2xWshyC/?igsh=MXN2eXI0eWIzcDN1ag==