BENGKAK SUSU 🍼

Salam apa yang ibu² buat kalau bengkak susu? Saya bengkak sampai rasa macam ada ketulan. Dah cuba marmet tapi tak tahan saket sangat & susu keluar tak banyak. Rasa macam nak pergi klinik sebab tak tahan sakit die. Sampai nak tido pun tak boleh 😢😢

3 Balas

saya masa dalam hari lg kena bengkak susu. da tuam da susukan tak jalan. susu bnyk sgt. jadinya saya ke klinik juga sbb da demam. kalau rasa badan da tak tahan ke klinik ya. kalau kita demam nnti kesian baby..

3y ago

Alhamdulillah.. Da ok. Sy kerap susu kan. Terus hilang

sy pernah terjadi pergi klinik doc bg ubt tahan sakit susu drop. skrg 4thn dh still ada ketulan

3y ago

ketulan kcil sgt. doc nk buang pon kne tggu besar katanya. risau tjd lg sbb tgh preggy 2nd bby

kerapkn mnyusu bby...or pump ja puan