Baby terbelit tali pusat usia kandungan 38 weeks

Mummy yang ada pengalaman mengadung 38weeks waktu scan doktor cakap tali pusat anak terbelit .. boleh sharekan tak cara atasi .

4 Balas

awak kena pantau pergerakkan baby rasa² dia kurang gerak cepat² prgi hosp untk elak benda yg tak diingini berlaku. Nanti sampai hosp bagitahu yang hrtu scan doc kata tali pusat baby trbelit and skrng dia kurang gerak nanti tau la misi dengan doc nak buat krja diorng.Semoga dipermudahkan urusan

Sy scan 24w doc ckp Tali pusat keliling leher anak. smpai susah nk nmpk muka. doc cuma cek lilitan Tali pusat tu lock atau tidak. doc xbole buat apa pon hrp bby bole lepas sndiri je.

Rasanya doctor kena pantau je pasal baby terbelit tali pusat. Tak tahu la kalau ada cara utk buat tali pusat tu tak terbelit dah 😅

Tanya doktor. Gaji doktor rakyat yg bayar. Doktor berkhidmat utk rakyat. Tanya je apa-apa. Kami bukan doktor pakar O & G.

2y ago

Lah kau kenapa makcik?? Duduk dlm nie nak emo2 pulak. Mmg apps nie disediakan utk org saling bertanya & kongsi pendapat. Kalau rasa xreti apa benda tu diam je.