cara turun kan kuning baby

Hello all mummy tahu tak mcm mana cara nak turunkan kuning baby dgn cepat ada petua2 tak ?

38 Balas

Sy dah masuk hari ke4 baru baby ada kuning. Naik sampai 185, sy bg minum susu ibu je kerap. Klau x df sy pam masuk botol. Pagi² mandi air kucai. Alhamdulillah hari ke12 kuning dah trun smp 138, x pyh berulang alik klinik hari² . Petua dia susu ibu je, klau minum susu kambing ke, anggur hitam ke smua utk ibu xpe, jgn bg baby. Baby kena kerap susu je