Pregnant 8w & keluar spotting brown

Hi mummy, sy pregnant 8 mggu tapi masih tak nampak jantung and ada spotting brown macam tu, keluar sikit2 tapi kerap keluar. Normal ke tak normal ya?

3 Balas

Terus ke hosp sis. Dan Kurangkan pergerakan. Kalau mcm sy keluar spoting bila banyak sgt bergerak. Jalan laju, turun naik tangga.

2mo ago

aamiin terima kasih

Apa2 spotting masa pregnant tak normal sis, sis terus gi klinik, nanti doc bagi ubat kuat rahim

2mo ago

🥰