Mild bleeding / spotting brown ?

Hi. Nak tanya ada tak antara ibu2 yg dkt sini masa pregnant dia keluar spotting brown ? Sy 13w5d. 2kali spotting. It is normal ke tak ya ? Checkup dr kata normal sampai refer ke pakar pun jawapan yg sama. Fyi, sebelum pregnant sy tak datang period 3 bulan. Pakar kata darah lama. Tp kena berjaga2 juga.

1 Balas

kalau Dr & pakar cakap mcm tu, kita kena lebih percayakan yg arif la. as long as tak berterusan & banyak, normal je. orang kata darah penempelan