baby pramatang

Mummy share sikit pengalaman baby pramatang.. kene tahan wad berapa lama ye?

2 Balas

Mcm sy bby prem lahir 34mggu..biasa bby kena tahan dkt nicu depend pd condition bby dan kes bby mcmne.. mcm ank sy just 17hri je duk nicu..ada juge yg brbulan duk nicu brgntung pd progress bby mcmne ketika itu.

Mcm sy lahir baby prem 35w . Sy kena tahan wad 6jam 7jam je mcmtu . Pukul 1pagi masuk wad , esok kul 6ptg dah balik .. Baby je kena tahan wad 2 minggu ..