Caj Hospital Putrajaya

Hi mummy semuanya.. Nak tanya ni,ada tak mummy yg baru bersalin atau pernah bersalin dekat hospital Putrajaya. Berapa bayaran yg dikenakan ye? Ada yg kata mahal. Ada yg kata murah. Terima kasih mummy...?

1 Balas

bersalin serdang ok jgk sis.. sy duduk seminggu juga ms tu sbb bersalin induce + ada GBS.. total rm100 lebih .. makanan pun sdp haha.. wad selesa

4y ago

Ohh yke..InsyaAllah ada rezeki next baby boleh bersalin sana..