Bersalin Hospital Putrajaya

ada tak kat sini yg pernah atau bakal bersalin di hospital putrajaya, kita kena booking ke? dan bayaran dia macam mana ya? total kos?

1 Balas

Saya bakal brsalin dkt ptrjya, klau brsalin bkn pakej fpp just walkin je mcm biasa, tak prlu booking. Masa register kena byr deposit rm800. Kalau brsalin normal kos dia dlm rm450, nnti balance deposit dia akn pulangkn. Kalau brsalin ceaser kos dia dlm 1400 hgga ke 1800, nnti kena topup duit bila nk discharge. Better standby rm2000. Tapi klau sis atau suami krja government free je.

7mo ago

kan, insyaAllah semoga dipermudahkan ✨ terima kasih sis share info!