detail scan

hi mummy semua...nk mintak pendapat.... baik buat detail scan ke x? asyik fkr2 je nk buat ke x

18 Balas

sy dah buat.. mmg detail scan ni cm tuk menenangkan hati kita.. huuu..

5y ago

ms buat baby brape week?

biasa org buat dekat swasta....... kerajaan x pasti la plk mcm mn...

5y ago

Sy nnti 28hb ni kna bt detail scan kt hsptl..sbb doc kk refer p sna..sy ada mslh gdm.. #21week

better buat sis. kita pun rasa puas hati dgn perkembangan anak kita

5y ago

sis dah buat ke? dktor blh check ape je?

Better buat sis kalau ad rezeki nk buat. Bole thu perkembangan bby

5y ago

tu la....baby dh 24w 4d dah.....ad klinik ambik smpai 24 je...sy baru th ad detail scan baby ni

Details scan penting sis . Jd better sis buat .

Bagus.. Sbb kita lebih tahu keadaan baby..

Wajib!! Sy da buat dpt detect mslh bby

5y ago

Ada masalah apa baby awak?

Baik buat sis.