detail scan

Hi mummy,kalau nak buat detail scan mmg kena pegi private ke?kat klinik kesihatan x bole buat ke?

2 Balas

Kk xsediakan detail scan...jika kita ada masalah dan kk rujuk pakar baru dpt detail scan di hospital..kalau xde msalah terpaksalah kita buat di swasta jika nk buat jugak..mcm sy chekup semua ok, terpaksa cari klinik swasta sbb nk buat jugak lgipun ni pregnant sulung lepas 8 thun ttc..

Kalo ade mslh dgn kndungan, bru kk refer kat pakar utk detail scan..