baby kurang gerak

hi mummy semua , saya nak tanya normak ke skrg sy tgh preggy 27 minggu before this mase nak ke 6 bulan aktif gak baby ni..tpi ttbe nak masuk 7 bulan mcm kurg gerak , risau lah ke normal ?? tak kene kira gerakan baby lagi tpi risau masa 6 bulan lgi kuat gerak dari skrg

1 Balas

Kalau.kiraan.xckup 10 pergerakkan dr 9pg ke 9mlm..better sis g hsptl.asap..tkut.sumthng happen dkt bby.inside..mg d pmudahkan segalanya..aamiin

4y ago

Alhamdulillah..tahniah sis..dan slmt brpantang..😘