Gerakan baby.

Xpe ke kalau siang2 baby kurang aktif. Malam jer dia aktif. Tp risau sgt kalau siang2 kurg aktif, tgh keje sanggup baring kejap nak cari gerakan 😭😭 Bila malam, mmg aktif je baby.. Cmne nak kira gerakan tu ye.. Siang2 kdg puas usik, minum air sejuk, gerak slow je.. #firstbaby #ingintahu

8 Balas

sama la.. saya pn mcm tu jgk.. siang kurang aktif tpi bila mlm pula aktif smpai tak bole tido🤭🤭.. Tpi kena cari masa2 baby aktif wktu siang klu tak susa nak kira gerakkan baby..

2y ago

tu la...risau.. 😅😅😅

sya 10 mggu ni bagun rasa siang mlm aktif je baby ni kadang tido kalau mkn baru dia gerak hahaha best rasa kalau baby bagun gerak yg lambut rasa

2y ago

anak ke 2 kalau anak ke 2 ke 3 masti akan awal rasa nya

xape .. kurng gerak tu sbb tngh sedap tido la tu🤭.. yg penting cukup 10.. bile MLM aktif tu ,ok la..lege rse

takpa awak. asalkan in a day dia ada active and menendang. if sehari takda tendang, bole pegi check

kalau pertama blm lagi tggu 5 ke6 mcm tu baru ada

yg penting siang tu cukup 10 gerakan

Mkn manis sis aiskrim ke

Dah berapa weeks?

2y ago

Oh dah start kira sebelum 28w ye?