Spotting coklat period 3 hari

spotting coklat awal kehamilan nak masuk trimester 1 normal ke lepas tu esok 3 hari period.. spa pernah mcm ni .. Dte period Saya x tentu.. Kdg² 15hb atau 18hb..kali ni dtg 18hb period 3 hari jak.. Sakit pun rasa cramp sikit.. Lepas tu dah xda sakit.. Mcm biasa. Adakah tanda ni yang sye betul2 mengandung? Atau keguguran. Rasa cirit dan sakit perut tu mmg x ada.. Alahan pun tak ada. Sllu period kat pad ada keluar ovum .. Kali ni period keluar ovum x keluar.. Sye belum check lagi..saya confius.. Waktu bersama pun tarikh nak dekat2 period.

1 Balas

Pergi klinik untuk kepastian ya sis. Kalau betul mengandung, dr akan cek samada spotting disebabkan darah implantasi atau sebab ancaman keguguran atau kandungan luar rahim