sakit di bahagian ari-ari

Salam ibu2, normal ke klu sakit di bahagian ari-ari..sy bekerja banyak duduk, bila bgun nk berjalan sakit di celah2 ?kna slow2 je jalan.. Baru ja 2,3hri jd cmni, Ada x ibu2 yg berpengalaman mcmni? Bleh share x? #First Baby# #29weeks 3days#

2 Balas

Normal la tu. Sakit sampai la nk bersalin tu. Nk bangun berdiri berjalan semua terasa. Jalan pon mmg mcm penguin. X dpt di elakan. Sye hujung hujung amal kan amik pil calcium dengan vitamin D3. Doctor suggest bila sye bagi tahu sakit bawah tu

5y ago

Tulang pelvic ke yg sakit tu sis? Ye jalan lbih kurang cm penguin dh 😅

normal sis...