Berpantang

Mummy semua berpantang mandi air suam ke air sejuk ya?

3 Balas

mula2 mandi air sejuk. Last sekali baru bilas dgn air suam. Sbb rmh xde heater. Jerang air panas kt dapur je. Dpt la sebaldi utk mandi bilas bdn.

4y ago

terima kasih. saya dah habis pantang dah anak dah 3 bulan lebih haha

Mandi air panas ditambah daun herba. Badan terasa segar. Tapi masa kat hosp sy mandi air sejuk je🤣

4y ago

terima kasih. saya dah habis pantang dah haha anak dah 3 bulan lebih..

Air suam seeloknya

4y ago

terima kasih. saya dah habis pantang dah, anak saya dah 3 bulan lebih haha