firstbby mesti excited

Hi mummy out there's. Bg mummy's yg first bby brapa weeks korang dh g checkup details with doctor at klinik krajaan or swasta? Ur experience?? ☺️

12 Balas

I berisiko dh chekup bt bku pink 4week. . If depend pd mommy rase exctd ade kn.sbb sy bby 3 ni bru awal bt sebb alahan yg melmpau2 seblm ni 4bln bru thu prgnt dan bt bku pink.hehee..

7weeks dkt klinik swasta 😘 and buat details scan & 3d mse 21week.. sbb nk sgt tgk muke ank😍 and now alhmdulillh dh 31weeks 😘

Tahu je double line. G klinik swasta scan.. br nmpak kantung saiz 4 weeks. After 2 weeks terus g kk bukak buku 6 weeks..

Upt 2 line di klinik swasta, mlm terus buat scan.esok pg terus pegi klinik kesihatan terdekat dgn umah

Lepas check upt dpt 2 line, saya terus ke kk kemudian jumpa dr hosp swasta

Buka buku 8week.. tau pregnant detect time 4week..tp scan apa x nampak

Kalau saya, better pegi klinik awal2. Takut apa apa jadi kat baby

20 minggu... Detail scan+3D... Dkt hospital pantai...

Sy 6w scan d klinik kerajaan.

5y ago

Ikot org sis. Stengah org 6w mmg tk nmpk lg even kantung. Kdg 8w bru nmpk. InsyaAllah sis ada tu mgkin lmbt sis.

5 week checkup kat klinik kerajaan

5y ago

Awal terus ye p. Sya p awal2 ada dia ckp ehh awal ye