dr checkup krajaan ke swsta

Haiii ibu²... Nk tnye la klo kita nak g checkup swsta.. Dkt kk kena inform ke??? Sy dh buat buku pink kt kk.. Dh check up 3x kt kk n hsptl gomen.. Now checkup 4bln igt nk g swstaa jee... Sllu klo checkup kk BP msti tinggi.. Tpi klo swsta elok jee bacaan... Nervous kee apaa xthuu laa... Tu igt nk g swstaa jee #firstbby #16weeks

2 Balas

Seelok nya bgi tahu dkt klinik yg bulan ni nk check swasta, nnty next bawa je apa keputusan dkt klinik swasta dtg kk

Td sy g je swasta. Lepas tu doctor tulis je dekat buku pink kk. Rasa takde masalah pun 😅