First time mommy

My pregnancy test 2 weeks ago. And today meeting up with the doctor and yes he said I’m 6 weeks pregnant. Any experience mommy out there? Maybe any tips for me? 🥺❤️ So much excited for my first child ALSO first grandchild for my parent and family anddd family in law#pregnancy #1stimemom #advicepls ❤️🔥

First time mommy
2 Balas

congrats. saya pun first baby. takde tips sangat cumanya, jaga makan. rehat bila penat. jaga emosi dan banyak membaca. jangan terpengaruh mitos dari fakta. 😂😂

Wahh.. Cucu sulong.. Untung bby.. Msti mcm2 dpt👶.. Jga dri sis..