Susu formula utk baby

Hi mummy, nk tnya susu formula apa yg sesuai & terbaik utk baby yg berusia 13 hari?? Sy kurang susu bdn, sikit sgt, takut baby xkenyang.

7 Balas

Sy pun sm gak.. Susu badan ckit.. So terpaksa campur dgn fm.. Sy pilih enfalac a+ step 1..bby ok je minum.. Tp harga ada keras ckit.. Sy try beli lactogen plak.. Pun bby ok je.. Alhamdulillah sesuai utk 2 jenis susu ni.

baby sy mnum dupro....alhamdulillah berak ok...berat pon naik cantik....susu bdn sy mmg trlalu sikit.....so trpkse top up fm....

Waktu kat hospital, diaorang bagi susu Snow. Then bila nak keluar hospital, dia bagi free gift susu Enfalac

Enfalac A+ step 1

Baby minum direct ke botol?

4y ago

Semoga dipermudahkan

Lactogen sis

S26