Susu formula apa yg sesuai utk baby 2bln?

Salam ibu2,saya nk tnya baby saya lg brp hari je nk masuk 2bln...sebelum ni saya beli susu dupro,tp bila lps bg mnyusu dia keluarkan balik susu yg d'minum...adakah tu tandanya baby saya tak sesuai mnum susu tu ataupun mmg normal utk smua baby?baby saya cmpur susu bdn&formula...tp bila bg mnum susu formula je dia akn muntahkn balik..bdn baby saya pun ringan...rsau jgk d'buatnya😔#seriusnanya #pleasehelp #worryingmom

1 Balas

mungkin baby alahan susu lembu, bawak pergi klinik nanti doctor akan suggest kan susu