Normal ke?

Hi mummy, nak tanya normal ke baby selalu suka pandang ke arah satu side sahaja? Bila letak baring mesti dia pandang ke side yang dia suka sahaja. Kadang saya kena sendal Bila tidur dia boleh toleh kiri kanan..

5 Balas

boleh bawak pergi urut leher dia..anak saya pun sama..selalu alih2 kan kepala dia ke kanan pulak..risau leher dia jadi pendek sebelah sbb ada tengok kat tiktok haritu macam tu

1y ago

Sis punya anak macamtu jugak ke? Saya baru 2 bulan so kalau nk berurut tu bahaya sikit sebab masih newborn

normal.anak sy dulu pun begitu..kalau kasi baring pandang 1 side ja..sendiri kasi alih lh..

normal. baby sy masuk 3 bulan kepala ni kiri kanan mengiring gelak semua dah

Pendapat saya normal je. Kita yang kena adjust kedudukan baby.

normal