Baby suka senyum kat atas

Normal x baby sebulan lebih suka pandang sekeliling & atas lepas tue senyum2..?..Dia pun dh pandai pandang saya & senyum cuma bila dia pndang tempat lain tiba2 senyum rasa lain pulak..? Ke normal je?

2 Balas

Normal kot sb bby saya mcm tu juga,lbih² lagi bila kite semabng² dgn dia,pelan² dia bljar senyum dgn kita.tp bila bby senyum tmpt lain sy suka halang matanya dgn tpak tngan saya(lain mcm rasanye kn, 😂)

4y ago

😂 betul sgt,

Ank sy 2 bln lbeh pn cmtu jgk. Kdg tu tgl kjp nk mndi. Kua2 dr blik air ank tgh pndg2 ats smbil gelak2 senyum. Mcm di ajk main2 tu.. Aduii...