Baby tidur mengiring

Hi, saya nak tanya ada tak sesiapa yang ada baby tidurnya asyik mengiring 1 side ( kanan) sampai kepala nya pun dah x bulat , bila ubah kepalanya dia akan alih kalau alih lagi sekali dia akan nangis. 😅 tak tahu nak buat mcm mana dah . Sendal 1 side sudah, xjadi juga dia still nak ngiring side kanan #bantusharing #firstbaby

1 Balas

sye baring kan anak kt tgh2 tilam lps tu letak bantal kecik bwh tilam die. kalau ptg dh tdo ke kiri, nnti mlm tukar lak bantal tu bwh belah kanan.