Travel on second trimester boleh ke?

Hi mummy nak tanya ada tak sesiapa pernah travel pergi pulau on second trimester? Bahaya tak naik bot laju? Kandungan dalam 5 bulan.

2 Balas

emm...bg pendpt sy..better puan tnye doc yg merawat puan sm ada puan blh ke tak naik bot laju? sbb doc lebih tahu kondisi puan dan kandungan mcmne... stiap org kehamilan nya berbeza..bgitu juga ketahanan bdn nya..ada ok rhim kuat xkan ada memudaratkannya..ada tu rahim xbpe kuat..tkut jd sesuatu prkra yg tidak d ingini..wallahulam..mg d pmudahkan segalanya..aamiin..jg dri bebaik ea

hai, boleh sy tahu puan jadi pergi tak travel ke pulau semasa second trimester tu? sbb sy pun tengah survey topik berkaitan ni.

2y ago

Tq sis info