Depression semasa hamil

Hi mummy mcm mana nak handle depression smsa pregnant? Saya terlalu stress mental saya kena tocey dari mak saya, pd masa yg sama sya pjj dgn husb. Kdng2 smpai terpikir nak tikam diri sendiri pun ada 😭 tolong suggest kan please mcm mana nak handle benda ni sorang ii

8 Balas

kalau dapat surat doktor untuk kes ni.. kat buku pink akan letak sticker kuning.. dalam pantauan.. memang doktor dan nurse akan jaga lebih.. pernah lalui.. Alhamdulillah doktor dan nurse akan prihatin sangat dengan kita.. berdasarkan pengalaman.. masa pregnant anak pertama..