Anak kedua

Hai mommies.. saya plan lepas anak pertama umur 2 tahun, sy nak pregnant anak kedua pulak.. anak umur 2 tahun sibuk melasak kan? Ade mommies yg ade pengalaman handle situasi ni tak? Sy housewife dan full bf.. Sy nak bersedia dari segi mental dan physical.. lg pun sy pernah ade sejarah major depression disorder mase umur 16 tahun.. skrg dah nak masuk 30 an.. sy dah sembuh, tinggal sisa sisa je lah depression tu.. sy cuma kena prepare supaya bersedia..

1 Balas

Anak 1st sy baru 1y3m and sy tgh preggy nak masuk 15w. Dia pun still bf and sy suri rumah. Anak mmg skrg asyik meragam + lasak. Penat sebenarnya tapi kena banyak sabar. Kalau boleh mintak suami beri kerjasama utk uruskan anak. Sbb kita mmg akan cepat penat emosi dan mental.

3y ago

ye ke.. semoga dipermudahkan segala urusan.. risau xcukup tangan tulah.. nak buat kerja2 rumah lagi kan.. suami pun kerja jauh.. 1st pregnancy kena czer..