Batuk n selesema ketika kandungan 34 week

Mummy ii ada tak petua hilang kan batuk ni .dah 4 hari Dah gi doc . Ubat tak jalan . Masih lagi batuk . Kita risau baby . Sbb batuk kan dia tekan perut . Hm help me mummy .harini 3/4 dah . Raya nnt taknak la batuk ii jugak 😫

3 Balas

hai mommy, sy dulu batuk jgk tak henti2 makan ubat pun tak jalan..last2 rendam bunga cengkih dlm air suam, lepas tu minum..rasa dia berangin mcm ubat batuk jgk tapi amalkan setiap hari pagi petang siang malam insyaAllah cepat sembuh..sy amalkan sampai hilang ambik masa 3 hari je...lps tu kalau batuk lagi minum lagi mmg lega

Sama😢 sy 34w6d isnin start sakit tekak and selsema then mlm tu demam panas, mkn minum semua muntah.. bila muntah yg tak tahan smpai terkecing then sakit perut😭 nak nafas pun susah, mkn minum pun tak ade selera, kepala rasa nak pecah.. g klinik doc bg paracatamol n ubat tahan muntah😥

mcm sy dri awal preknen batuk. tah la maybe alahan jd batuk. harap x batuk smpai lps beranak lg lg ngilu kan dgn jahitaj bagai haha. kdg2 sbb sy gbs pon effect jd batuk jugak nurse ckp