Ank baru nak masuk 6 bln dah nak mula makan. Nak list barang siap2

Hi mummy blh share list brg penting untk ank baru nk mula mkn. Blender yg murah2 kt shope klau ada link blh share tak . Tgok kt shope mmmg byk tp tkut silap beli sbb ada yg jnis blend kasar ank tk blh mkn klau mcm tu kn. Pastu kalau lps blend kena tapis plk ke . Tq mummy semua ☺️

2 Balas

ada fb x? awak boleh follow fb happy baby food malaysia. dekat sana awak akan dpt mcm2 info tentang pemakanan baby. dan byk resepi masakan baby awak boleh dpt. awak beli mini chopper tu pon boleh. mini blender pon boleh. dekat diy ada jual😊. xperlu tapis.

9mo ago

most wc awak🤍. mcm sy terkalih dgn awak. sy sendiri xsuka mkn sayur. husband suka sayur. alhamdulillah both anak2 sy mkn sayur😁

sis cari baby food processor. sye beli jenama misuta. mudahkn kerja sye n harga pun berpatutan.