Surah bayi tidur

Salam mummy . Ada tk ank korang yg suka dgr surah. Blh share korang pakai jnis mcm mna. Pernah beli surah plug 4 hari rosak 🥲 kalau blh nk cri yg tahan lama skit dan tak bingit #bantusharing #firstmom #firstbaby

8 Balas

sy pun recommend audio mommy hana. Sy xmampu, jd sy pasang YouTube di HP tp letak hp jauh2 dari telinga bayi, pasang kuat. Sbb sy risau kesan radiasi dr hp pd bayi. Bila anak dah toddler dan keatas, sy dh xpasang. Instead, sy sendiri yg bacakan doa dan surah ditelinga nya sblm tidur sambil gosok kepala

Saya guna audia mommy hana dengan bantal zikir babypian tuu… Alhamdulillah sangat membantu. Bantal zikir tu ada jenis kecik boleh bawak jalan2 boleh simpan dalam bag.

wsalam..sy psang kt hpon je...zikir tafrijiyah...mmg sy akan psg spnjg dia tdo...klu tdo mlm smpy ke pg la psang...ank dgr je trus tahu wktu tido dia...

saya pakai brand mommy hanna. mmg tiap2 mlm akan buka. ada mengaji, zikir. kira pakai dr baby lahir sekarang baby dh 8m

mommy hanna audio device. sya pkai dri ank first skrg menurun yg no 2 da 5 thun. skrg pn da ade bantal zikir baby pian

sye download surah kt youtube je then psang kt fone.

try beli jenama mommy hana

Hrap mmbantu🥰