cara banyakkan susu.

hi mummy. ada tips tak utk banyakkan susu. selain dr pam ikut jadual dan power pumping? kot kot mummy ada pengalaman. boleh shareee ?

5 Balas

mkn roti jagung & jagung rebus. yg ni berkesan utk sy. paling penting minum air secukupnya. mkn nasi mcm biasa, jgn fikir diet apa lagi. kena happy2 tak bleh stress, bila stress mengganggu pengeluaran susu.

Try mnum air soya dear. Inshaallah bkesan. Dktor sndri yg suggest

5y ago

Adalah lebih bagus troublshoot masalah puan ini daripada suggest pelbagai “milkbooster”.

minum air rebusan kurma merah 🤗

Hi puan. Berapa kali sehari puan pump ya?

5y ago

sehari dlm 3 4 kali masa kerja. tp sekejap sekejap je. sbb waktu kkdg tak mengizinkan untuk pam smpai stgh jam 😭

Buat urutan, mändi air suam