Cara makan zincofer

Hello mummies..nak tanya, actually mcm mana makan zincofer ni ya? Sy bekerja dan bila makan waktu pagi, lepas makan je sy memang akan rasa malas dan mual2 nak muntah.. saya ada baca dkt sini yang better makan waktu malam.. tapi td my colleague kata waktu mkn zincofer ialah pagi masa perut masih kosong dan sebelum makan apa2.. bila waktu sepatutnya makan ya?

2 Balas

malam pon boleh sis. 2jam selepas makan. nurse sy ade bgtahu. mne2 x sempat makan mase sbelum mkn, boleh mkn slepas 2jam.slepas mkn.

Kalau tknak pening, makan waktu malam sebelum tidur dgn air oren / limau yg tkda gula